Drill

Underholdning

Ønsker du fordrillende underholdning til ditt arrangement? Med drillstav, LED-stav eller flammestav (kun utendørs) leverer jeg en minneverdig opptreden for deg og dine gjester. Musikk og tema kan tilpasses hvert enkelt arrangement.

Som en del av underholdningen kan jeg også holde en nybegynnerworkshop i drill. Dette passer like godt i barnebursdag som i utdrikningslag.

Instruksjon

Bli instruert av en drillinstruktør med over 15 års erfaring! Jeg er utdannet drillinstruktør, nasjonalinstruktør, dommer i Norges Musikkorps Forbund og European Teacher i NBTA Europe. Jeg har tidligere vært hovedtrener i Ramnes og Røråstoppen Skolekorps og i Nordby Drill. I begge klubbene har jeg vært med å trene opp utøvere fra nybegynner til NM-kvalifisering og landslagsplass. Nå underviser jeg en nyoppstartet sportsdrillgruppe til Sogndal Turn. Jeg har lang erfaring med å undervise på utøverkurs og levelkurs i både innland og utland. I tillegg holder jeg drillinstruktørkurs for NMF.

Bedømming

Jeg er utdannet drilldommer i NMF. I tillegg til å dømme NMF-konkurranser kan jeg også komme å dømme i deres lokale konkurranse. Eller hva med en treningstime der jeg ser på deres koreografi med "dommerøyne" og bidrar til å løfte denne til nye høyder?

Pakker og Priser

Kort Flammedrillshow

3 minutter forrykende flammeshow med en og to flammedrillstaver.

Pris: 3000 kr 

Langt Flammedrillshow

10 minutter forheksende flammeshow med både korte og lange flammedrillstaver

Pris: 4500 kr


Halv dag Flammedrillshow

4 timer flammedrill inkludert to pauser på 15 minutter. Passer til festivaler og lignende med vandrende publikum
Pris: 12 000 kr

Brennende hender

Jeg tenner på magisk skum i hendene til de modigste publikummerne over 12 år. Dette er ikke farlig, og jeg påser at sikkerhetsrutiner blir fulgt.

Kan kun bestilles i tillegg til show eller workshop

Pris: 1500 kr 

Kort drillworkshop

Nå kan du og gjestene dine lære å drille! Dette er like morsomt for store som får små. Jeg tar med opp til 20 drillstaver og kan lære bort drilltriks på alle nivå. 

Tid: 20-40 min

Pris: 5000 kr

Dropin Drillworkshop

Med dropin drillworkshop kan publikum stikke innom når de selv ønsker og drille så lenge de vil. Passer for festivaler og lignende arrangementer.

Tid: 4 timer

Pris: 12 000 kr

Ønsker du drillworkshop til ditt skolekorps eller drillklubb? Ta kontakt for pris ;)

NB: Eventuelle reiseutgifter kommer i tillegg

Ved kraftig vind eller nedbør benyttes staver med elektrisk lys i stedet for flammestaver